> Engeloji : ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMALARI

Translate

25 Nisan 2023 Salı

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMALARI

 Engelli öğretmen ataması yapıldı. Yerleştirme işlemleri gerçekleşen 3500  aday, 1 Eylül 2023 tarihinde göreve başlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde yaptığı konuşmasında engelli öğretmenlerin durumlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Erdoğan, engelli öğretmen atamalarıyla ilgili "Eğitim camiamızın kıymetli mensupları, değerli engellilerimiz sizleri muhabbetle selamlıyorum. Bugün 3500 engelli öğretmen adayımızın ataması için bir aradayız. Atamamızın hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim kadromuz sizlerle daha da güçlendi.

Engelli öğretmen sayımız 11 bin 500'ü buluyor. Atama bekleyen tüm engelli öğretmenlerin ataması yapılacak. Öğretmenlerimizin birikmiş tüm sorunlarını çözmek de bize nasip oldu.

Türkiye uzunca süre engelli bireylerinin haklarını kullanabilmesi konusunda ciddi eksiklikler yaşadı. Ülkemizin her ferdi biriciktir. Engellilerini ihmal eden ülke potansiyelinin bir kısmından vazgeçmiş demektir. Biz zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Engellilerimizin hayatının her alanında gurur duyuyorsak bu dönüşüm sayesindedir..." diye açıklamada bulundu.  

ALİYE YÜCEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder